indregard.no
Blogging og medier

Hvor ble det av partibloggerne?

Da jeg begynte å blogge for litt over ett år siden, begynte jeg med å lese bloggene til de sentrale navnene i de politiske ungdomspartiene: Torbjørn Røe Isaksen, Mimir Kristjansson, Lars-Henrik Michelsen, Tromp (OK, han var vel ikke helt i ungdomspartier på den tiden), Audun Herning, Audun Lysbakken, Snorre Valen osv.

Status for disse bloggene er forferdelig dårlig. Torbjørn oppdaterer, men mye mer rykkvis og med lavere kvalitet enn før. Mimir har ikke oppdatert på lenge. Lars-Henrik slutta å oppdatere og jeg slutta å lese ham. Tromp henger såvidt med, med 3-4 poster i måneden. Audun Herning har fått jobb i KD og har vel ikke lov å skrive om politikk på fritida. Audun Lysbakkens blogg oppdateres i ny og ne, men jeg husker bloggen som morsommere og mer aktuell tidligere. Snorre Valen har slutta.

Hva skjedde? Har det vært en kollektiv evaluering av nytten ved blogging? Har alle blitt erstatta under valgkampen av roboter uten produktive evner? Kan vi være sikre på at ungdomspartiene finnes enda?

blogging partier