indregard.no
Humor

Kutt navlestrengen

Nå som danskene stadig oftere oppfører seg som fulle rasistelefanter i verdens skjøre krystallbutikk, er det på tide å distansere oss litt mer ettertrykkelig fra våre tidligere undertrykkere. Det hele er et spørsmål om branding. Jeg mener – Norge og Danmark er som ild og vann på de fleste måter, så hvorfor skal vi da ha nesten helt likt flagg? At Norge og Danmark deler 80 % av flagget er som om Rema 1000 skulle skiftet navn til Kiwu og lagt seg på en grønn profil – med en blå stripe.

Her er derfor et forslag til ny designprofil for Norge. Vi beholder rød- og blåfargen (det handler om recognition), men vi må også tørre å trekke frem det vi ønsker at landet skal forbindes med i utlandet. Voilà – det nye flagget!

Norges nye flagg
Norges nye flagg
Humor flagg norge