indregard.no
Politikk og samfunn

Judas?

Det er alltid et dilemma om man skal linke til sider som står for holdninger fjernt fra en selv. På den ene siden veier «trollet ut i lyset»-effekten tungt. På den andre siden er min blogg temmelig ubetydelig, men den bidrar likevel til å heve SiteRanken hos Google for alle sider jeg linker til. På den måten kan flere tilfeldig forbipasserende surfere komme til å treffe på de groteske holdningene, uten å ha vært innom mine kommentarer til dem.

Derfor ingen direkte lenke. Hvis du ønsker å se siden jeg snakker om her, gå til judas1.no.

Hjorthen harselerer godt med Oddbjørn Jonstad, som altså er en av de som har greid å bli ekskludert av Fremskrittspartiet på grunn av fremmedfiendtlige holdninger. Det borger for en temmelig ekstrem tilnærming. Nå har Jonstad, i bitterheten over å få sin riksrettssak mot hele Stortinget og Regjeringen avvist, bestemt seg for å lage en liste. Dette er en slags hitlist for rasister, og jeg må faktisk si at jeg er glad nynazistmiljøet er nesten helt borte i Norge. Hadde nynazistene vært aktive, hadde en slik liste kunne blitt farlig for noen av de nevnte.

I alle fall: En kollega av meg, Halvard Hølleland, har kommet med på listen. Han var leder av Elevorganisasjonen to år etter meg, og følgende er å lese om Hølleland på Jonstads svikerliste:

Leder i Elevorganisasjonen i 2005; Halvard Hølleland ble provosert over Vigrids fremstøt med leksehjelp til ungdom. «Jeg er veldig sjokkert og skremt av at de i det hele tatt får lov til holde på sånt. Det budskapet de ønsker å fremme har ikke plass i den norske skolen og det er helt i strid med de verdiene som folk flest har», sa han.

Dette er altså nok til å bli en landssviker. Gud og fred for en tulling.

rasisme FrP google elevorganisasjonen