indregard.no
Politikk og samfunn, Humor

Tidløst

Noen rabiate mennesker hevder at det foregår klimaendringer, og at det er skummelt. Det syns ikke jeg noe om. Det har tross alt alltid foregått klimaendringer. På samme måte mener jeg at død er ufarlig. Det har alltid foregått død. Til slutt vil jeg poengtere at spalting av atomer også har foregått til alle tider.

Nå maser folk om at fire pingvinarter har dødd ut. Det er ikke farlig. Det har alltid dødd ut pingvinarter. Og isbjørner dør visst også, men de kan svømme til amerika og bli grizzlybjørner. Amerikanske grizzlybjørner med mørk pels. Grizzlybjørner er ikke farlige. De er bare veldig sultne av og til.

CO₂ i atmosfæren er ikke farlig. Det har alltid vært CO₂ i atmosfæren. Eller, bare så lenge som det har vært en atmosfære. Å miste atmosfæren er ikke farlig. Det har ikke alltid vært en atmosfære.

Konspirasjoner, derimot, de er farlige. Al Gore er en konspirasjon. Og hele FNs klimapanel. Statistikk er tull. Hvis det finnes usikkerhet, så kryper konspirasjonene inn. Den eneste måten å unngå usikkerhet, er å stole på magefølelsen din. Magefølelser har aldri tatt feil.

Humor klima