indregard.no
Humor

Dead Pundit Society 1/2007

Dead Pundit Society er min nye tegneserie, der begravde filosofer får slippe til for å kommentere dagsaktuelle spørsmål. Den kommer derfor ut som en av verdens mest nerdete tegneserier. Først ut er David Hume, som har viktige observasjoner å komme med i forbindelse med valgkampen:

Tegneserien Dead Pundit Society, utgave 1/2007
Ba-dumm tss

Ettersom jeg selv hater kvasi-intelligent humor som kaster om seg med referanser jeg ikke forstår, skal jeg gi et par lenker for å lede deg på rett spor dersom du ikke forstod vitsen. Det er også mulig at du forstod alt uten å le. I så fall har jeg dessverre ingen lenke til deg, bare unnskyldninger for min nerdete humor.

Idehistorisk må du vite hva induksjonsproblemet er. Populærkulturelt må du vite hvem Diffen er og hva han har gjort. I tillegg hjelper det å være tilhenger av høyere formuesskatt.