indregard.no
Humor

Israels gale venner

Jeg skal innrømme det: Jeg har en liten ting for «Med Israel for Fred» (MIFF). De står for en utrettelig ensidighet og nærmest parodisk uetterettelighet. De kombinerer en voldsom indignasjon over alt som kan lukte kritikk av jødedommen med skarpe og unyanserte angrep på muslimer.

Men det er ikke egentlig dem som sådan jeg skal snakke om. På webforumet deres finnes det en del folk det har tørna fullstendig for. Som et svar på alle konspirasjonsteoriene har en bruker kommet med en parodi:

Under folkeaksjonen mot EF på ‘60 og ’70 tallet, var det et meget nært samarbeid mellom SU, Palestina komiteen og folkeaksjonen mot EF.

Ledelsen og andre aktivister fra folkeaksjonen mot EF fikk trening av PLO propagangister i LO sitt kurssted i Sørmarka utenfor Oslo. Enkelte aktivister fikk også militær og etteretnings opplæring i PLO sine hemmelige leire i Libanon, Irland og i Enebakk. Av disse, er Egil Fossum, Jens Stoltenberg, Finn Sjue, Finn Jarle Sæle, Thor Viksveen, Lars Gule og Erik Rød Larsen de mest kjente.

Finn Jarle Sæle sine aktiviteter i folkeaksjonen mot EF ble hele tiden finansiert av KGB og Stasi gjennom Stasi agenten Gunther Bass. Gunther fikk en ny identitet av folkeaksjonen mot EF ved Finn Jarle Sæle og jobbet som hans høyre hand på hans kontor frem til murens fall. Gunther Bass koordinerte også kontakten mellom Finn Jarle Sæle, KGB, Finn Sjue og AKP. Deres hjelp var helt avgjørende da Sæle tok over Dagen og senere startet Norge I Dag.

Gunther Bass sitt opphold i Norge ble blandt annet finansiert av Jassir Arafat sitt hemmelige agentfond. Gunther Bass fikk også overlevert over 350000 kroner av Arafat sitt fond i 1983. Penger som med renters rente senere dannet startkapitalen for Norge I Dag.

Gunther Bass ble utvist fra Norge i 1985 og lever nå som kunstmaler i Stuttgart. Men bak maleriene, samarbeider fremdeles Gunther Bass og Finn Jarle Sæle.

Det ble selvsagt litt debatt rundt denne parodien, men det ser ut til at MIFFerne tok spøken. Helt til den dukker opp på VGs debattsider som god fisk. Tjo-bing - en ny konspirasjonsteori er født. Vi får se om det tar mange år før Jens Stoltenberg må benekte at han har fått våpentrening av PLO i en alder av 10 år.

Og jeg trodde det var AKP(m-l) som var konspiratoriske…

israel VG konspirasjon