indregard.no
En flokk skumle islendinger venter på transport over havet (sikkert)Av: Nick M. Clayton. Lenke til original
Humor

Islendinger

Jeg har fått litt oppmerksomhet for min teori i dag, takket være en kommentar på Facebook om at «islenderne» kommer til å være i flertall før 2100. Jada, jada, islender er en strikka genser. Men etter at jeg i dag har sjekka tallene for 2011 viser det seg at situasjonen er langt verre enn først antatt. På vegne av vanvittig mange: det er alarm!

I 2009 bodde det, i følge SSB, 3 749 islendinger og etterkommere av Islands-fødte i Norge. I 2011 bodde det plutselig 6 022. En liten vekst på bare litt over 1000 personer, sier du? Vel, det er ikke sånn man regner på vekstform. Veksten i antallet islendinger bosatt i Norge fra 2009 til 2011 er på sjokkerende 60 %. De langt fleste av disse er økonomisk motiverte lykkejegere, på flukt fra sin egen mislykkede økonomiske politikk. Det finnes overbevisende dokumentasjon om at statslederne i våre respektive land har inngått særavtaler om å tillate denne immigrasjonen. Det er snakk om få år før islendingene tar over.

Ettersom løgnerne og villederne i SSB ikke «vil» fremskrive denne veksten fordi de mener det er «metodisk problematisk» (særlig!), har jeg tatt på meg ansvaret for å gjøre dette selv.

La oss se på de første ti årene med 60 % vekst per to år:

Oj
Oj

OK, bare pyser lar seg skremme av 60 000 islendinger. Men når vi trekker linjene videre, blir det virkelig skummelt. Se hva som skjer når den ukontrollerte veksten fortsetter til 2051 - bare 40 år inn i fremtiden:

Uææ
Uææ

På bare 40 år vil landet være oversvømt av 72 millioner islendinger! Vi nordmenn blir i mindretall i 2041. Men kanskje noen av dere tenker: 70 millioner - det har vi vel plass til i interneringsleire rundt om kring i Finnmark? Vel – se hva som skjer før vi når 2100:

Aaaaaaaaaaaaa
Aaaaaaaaaaaaa

6000 milliarder islendinger - bare i Norge! Jorda kommer til å gå under!

Moralen er: eksponensiell regning med ekstreme tidshorisonter er a) farlig, b) tull og c) en veldig uvant regnemetode for folk flest, og derfor veldig enkelt å villede med.

Innvandring