indregard.no
Blogging og medier

Trafikk

Esquils forsøkte å oppnå mer trafikk gjennom et prosjekt med 100-poster-på-en-måned. Jeg kan nå avsløre at det er betydelig mer effektivt å skrive om Lommemannen. I perioden 11.-12. januar hadde jeg 1 118 % flere besøkende enn 09.-10. januar. Ja, det er ett tusen ett hundre og atten.

Mer overraskende er det at transittstoppfrekvensen gikk ned - dvs. at folk som søkte etter lommemannen og fant min artikkel fra fredag var mer tilbøyelige til å lese en til artikkel enn vanlig. I tillegg ble folk over fire ganger så lenge på bloggen enn vanlig.

Spennende.

For å sette det enda mer i perspektiv: I dag har bloggen hatt 2162 unike besøkende – på en søndag! Det er en økning på over 100 % fra den allerede sinnsyke lørdagen. Bloggen min har på en vanlig dag under 100 besøkende, og langt fra så mange i en vanlig helg. Dette er helt sprøtt.

statistikk blogging trafikk lommemannen