indregard.no
Humor

Tanketomt

Oj. Jeg ser at jeg bare skriver om ekstremt tunge økonomiske emner for tiden. Det har sikkert noe med at det er eksamenstid. Å skrive om økonomi er sikkert minst like lærerikt som å lese om det (yeah, right).

Men nå skal jeg forsøke å være litt mer feelgood. Hva er vel da bedre enn å sarkastisk kommentere søkeuttrykk?

 • Sener i pungen; Testikkel knute
  Ah, det gode, gamle seksualopplysningssøket. En grundig sjekk fra min side viser at det ikke bør være sener i pungen. Kontakt lege. Testikkelen kan godt føles som en litt stor knute. Men det er vanskelig å slå knute på den. Har du slått knute på den, kontakt lege. Generelt, kontakt lege.
 • Kristendommen den tiende landeplage analyse
  Her har vi et klassisk skoleoppgave-søk. Det er to timer til oppgaven skal leveres inn. Men hvorfor trenger du å analysere «Kristendommen – den tiende landeplage»? Hva slags sinnsyk lærer er det som krever diktanalyse av et foredrag? Jeg mistenker at læreren lukter av kristen manns blod, og ønsker å stemple foredraget som «diktning».
 • Kjennetegn på en voldtektsmann
  La oss se. Hvor kommer dette søket fra… «laptop441.politiet.no»?
 • OL 2018 drøm eller virkelighet
  Det forekommer meg som sannsynlig at det blir OL i 2018, ja. Så det blir nok «virkelighet».
 • Thomas Hobbes i dag
  Han er ikke noe særlig å se på i dag. Ikke gir han ut noe særlig lenger heller.
 • Polske politikere slåss
  Mens norske bare «diskuterer».
 • Sex i Libanon
  Ikke helt ulikt sex andre steder.
 • Hegnar negre
  Hadde det vært lov, er jeg sikker på at Trygve Hegnar hadde eid noen negre. Men dessverre. Vi får aldri det på ham.
 • Hestesex
  Neimen – er det ikke Märtha?
 • irak vant asia mesterskap 2007
  Hei. Dette er Google. Jeg vil orientere om at dere ikke trenger å fortelle meg om ting som skjer. Jeg finner det helt automagisk. Hvis dere absolutt må briefe med kunnskap, kan dere prøve min halvfetter Wikipedia.
 • Utmerket journalistikk
  You’ve come to the right place!
Humor orakeltjenesten