indregard.no
Politikk og samfunn

Den tiende landeplage

Jeg begynner å lure på om Kristenblogg er en hoax - altså en velregissert og organisert spøk som prøver å dra greia si så langt som mulig. I alle fall begynner meldingene de kommer med å bli ganske søkte.

I en debatt om homofili kom følgende argumentrekke frem:

  • A: Min kompis tok livet av meg fordi han følte seg mislykket og mindreverdig på grunn av bokstavtro kristne.
  • B: Folk som tar livet av seg må ta ansvar for sine egne handlinger. Vi har ytringsfrihet til å kalle hvem som helst mindreverdige!
  • Meg: Skal vi ikke snart begynne å tenke på mobberes ytringsfrihet? (Og jeg ville legge til, men unnlot det for å være litt saklig: Torturistens handlingsfrihet?)
  • Kristenblogg-fyr: «holdningene vi kristne har til homofili som synd er ikke noe nytt VI presenterer. Det er presentert i Bibelen. Vi kristne holder oss tro til Guds ord, det er vår plikt. Vår plikt er også å fortelle om Guds ord: sannheten.»

Les gjerne kommentarene deres på min forrige sak også. Velregissert og glimrende, på en fast mal: Pakk svovelpredikanten inn i et hyggelig og tilsynelatende åpenhjertig språk. Og alltid svarer både «Anders» og «Morten».

Hvis de ikke er en hoax, er de ekstremt skumle folk. Hvis de er en hoax, er de herved avslørt :-)

tips religion homofili