Ikke et bedre menneske…

Stortinget T
Creative Commons License photo credit: @rild

…enn at jeg liker å ta ekstratogene til Stortinget, hvor jeg jobber. Disse togene har det samme nummeret som banene til Storo, men de stopper altså på Stortinget. På Stortinget stopper de til overmål på en ekstratogperrong som brukes bare til dette formålet. Denne ene perrongen er, sannsynligvis med tanke på litt ekstra humor, den eneste i t‐​banenettet med bare én utgang, plassert ganske langt bak.

Og hvorfor gjør dette meg til et dårlig menneske?

Fordi jeg liker to ting med dette opplegget: For det første alle turistene som kommer om bord på Jernbanetorget, og deretter slukkøret må gå av på den svært dårlig merkede perrongen et minutt etterpå. Og jeg liker de trøtte trynene på gjerne unge og litt trendy mennesker fra Risløkka og Carl Berners plass, som går av toget og ser ut som de har falt ned på månen, og deretter går mot folkestrømmen i retning en utgang som ikke finnes.

Ikke døm meg for hardt – det er min eneste mulighet til å føle meg street smart.