Fantastisk

Tegneseriesjangeren har lenge lef­let med fan­tasi­ven­ner. Tommy og Tiger’n er i stor grad ba­sert på den doble bun­nen av moro man (som vok­sen le­ser) får ut av fan­tasi­ven­nen som karak­ter og tøydukke.

Denne se­rien her, Garfield mi­nus Garfield, tar Pusur ut av Pusur-stripene. Resultatet blir som å ob­ser­vere Tommy uten at Tiger’n er i live, men man kan vel trygt si at Jon i Pusur har et noe tris­tere liv enn Tommy. Eller, som re­tu­sjø­ren selv sier:

the re­sult is an even bet­ter comic about schi­zoph­re­nia, bi­po­lor dis­or­der, and the em­pty de­spe­ra­tion of mo­dern life


Creative Commons License photo credit: mis­terjt

Via Hjorthen.

Likte du denne? Da bør du lese disse.

Skrevet av

Sigve Indregard

Jeg er journalist i Morgenbladet, men skriver her helt for egen maskin. Jeg er samboer og har to døtre. Ellers er jeg interessert i internasjonal politikk, skolepolitikk, økonomi, filosofi og romersk historie.

Én kommentar til «Fantastisk»

Legg gjerne igjen en kommentar!