Alarm!

Dagbladet og NTB sprer nå en advarsel mot rødspriten fra Biltema. Den må ikke drikkes. En mann som drakk den, døde av metanolforgiftning.i Som alle vet er rødsprit methyl-​​etanol, men Biltema solgte metanol. Det er riktignok bare én bokstav feil, men det utgjør forskjellen på liv og død for alle rødspritdrikkere der ute.


Creative Commons License photo credit: frischmilch

Vi får akkurat nå også inn en melding om at Vegvesenet advarer mot motorveiene. De må ikke lekes på.

Likte du denne? Da bør du lese disse.

Fotnoter

  1. Han meldes prompte som kandidat til Darwin Awards. []

Skrevet av

Sigve Indregard

Jeg er journalist i Morgenbladet, men skriver her helt for egen maskin. Jeg er samboer og har to døtre. Ellers er jeg interessert i internasjonal politikk, skolepolitikk, økonomi, filosofi og romersk historie.

Én kommentar til «Alarm!»

  1. Dette er en klar Darwinkandidat, ja.
    Lell, det er da usigelig trist at mennesker synker så lavt at de tyr til rødspriten for å dempe noia.

Legg gjerne igjen en kommentar!