Alarm!

Dagbladet og NTB sprer nå en ad­var­sel mot rød­spri­ten fra Biltema. Den må ikke drik­kes. En mann som drakk den, døde av meta­nol­for­gift­ning.i Som alle vet er rød­sprit methyl-etanol, men Biltema solgte meta­nol. Det er rik­tig­nok bare én bok­stav feil, men det ut­gjør for­skjel­len på liv og død for alle rød­sprit­drik­kere der ute.


Creative Commons License photo credit: frischmilch

Vi får ak­ku­rat nå også inn en mel­ding om at Vegvesenet ad­va­rer mot mo­tor­vei­ene. De må ikke le­kes på.

Likte du denne? Da bør du lese disse.

Fotnoter

  1. Han mel­des prompte som kan­di­dat til Darwin Awards. []

Skrevet av

Sigve Indregard

Jeg er journalist i Morgenbladet, men skriver her helt for egen maskin. Jeg er samboer og har to døtre. Ellers er jeg interessert i internasjonal politikk, skolepolitikk, økonomi, filosofi og romersk historie.

Én kommentar til «Alarm!»

  1. Dette er en klar Darwinkandidat, ja.
    Lell, det er da usi­ge­lig trist at men­nes­ker syn­ker så lavt at de tyr til rød­spri­ten for å dempe noia.

Legg gjerne igjen en kommentar!