Gjerningsmannen var gruppeleder for FrP

Ja, jeg vet det er et jæv­lig bil­lig po­eng, men to draps­sik­tede FrP-topper i løpet av en må­ned er en drøy ripe for et parti som lagde den jæv­ligste, bil­ligste valg­bro­sjy­ren til for­rige stor­tings­valg.

Gjerningsmannen var av utenlandsk opprinnelse

Likte du denne? Da bør du lese disse.

Skrevet av

Sigve Indregard

Jeg er journalist i Morgenbladet, men skriver her helt for egen maskin. Jeg er samboer og har to døtre. Ellers er jeg interessert i internasjonal politikk, skolepolitikk, økonomi, filosofi og romersk historie.

4 kommentarer til «Gjerningsmannen var gruppeleder for FrP»

  1. Var ikke gruppe­le­der i gjerningsøyeblikket,så du ope­re­rer med løgn i ond­sin­net hen­sikt.
    Din in­tegri­tet her fått en ripe i lak­ken.

Legg gjerne igjen en kommentar!