Gjerningsmannen var gruppeleder for FrP

Ja, jeg vet det er et jævlig billig poeng, men to drapssiktede FrP-​​topper i løpet av en måned er en drøy ripe for et parti som lagde den jævligste, billigste valgbrosjyren til forrige stortingsvalg.

Gjerningsmannen var av utenlandsk opprinnelse

Likte du denne? Da bør du lese disse.

Skrevet av

Sigve Indregard

Jeg er journalist i Morgenbladet, men skriver her helt for egen maskin. Jeg er samboer og har to døtre. Ellers er jeg interessert i internasjonal politikk, skolepolitikk, økonomi, filosofi og romersk historie.

4 kommentarer til «Gjerningsmannen var gruppeleder for FrP»

  1. Var ikke gruppeleder i gjerningsøyeblikket,så du opererer med løgn i ondsinnet hensikt.
    Din integritet her fått en ripe i lakken.

Legg gjerne igjen en kommentar!