indregard.no

Nye klisjeer og endelige løsninger

Om…

Mitt navn er Sigve Indregard. Jeg er født i 1983, oppvokst i Narvik, og bor nå i Groruddalen i Oslo. Dette er min hjemmeside, og vil forhåpentligvis bære mitt preg. Det innebærer at jeg vagt skimter noen redaksjonelle rettesnorer — mer bestemt mine egne. Jeg håper at siden min vil være:

  • Aktuell og nytenkende. Jeg er ikke interessert i å være papegøye, og andre er bedre enn meg på å grave i de dype journalistiske grøfter. Min forse vil være kommentarer til aktuelt stoff.
  • Personlig preget. Mitt liv og min person skal skinne gjennom i det jeg skriver. Først og fremst skriver jeg for meg selv, både fordi jeg synes det er gøy og fordi det hjelper meg med å holde hodet klart. Jeg håper også at jeg klarer å være uredd.
  • Velformulert og språklig spennende. Jeg vil ikke bare skrive om interessante saker. Jeg vil også skrive på en interessant måte.

Jeg har, pussig nok, mottatt noen henvendelser fra folk som mener at innholdet mitt er verd deres penger. Dersom du skulle føle det slik, må du gjerne kaste deg over min ønskeliste hos Amazon.

%d bloggere liker dette: